torstai 5. maaliskuuta 2015

VÄLIPALAKSI MANGOSMOOTHIE



MANGOSMOOTHIE

mangoa
mantelimaitoa
hunajaa
inkivääriä
minttua

Olen ollut jo pienestä pitäen mangon ystävä mutta tänään kokeilin tehdä siitä ensimmäistä kertaa smoothieta. Smoothiesta tuli ihanan kevyttä ja raikasta, ja uskon sen sopivan hyväksi välipalaksi - aamulla se ei ehkä pidä riittävästi nälkää. Mangon lisäksi uusi tuttavuus tässä herkussa on mantelimaito. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt sitä missään, mutta täytyy sanoa, että ainakin tässä se toimi enemmän kuin hyvin. Mistä raaka-aineista teidän lempparismoothienne koostuu?

6 kommenttia:

  1. Facebookin kautta sut bongasin ja pakko sanoo, etten kadu! Sulla on tosi kiva blogi ja oikeestaan suhun kiinnitti ekana huomiota tavallisesta poikkeava nimi, vähän niinkuin omanikin. Tosi ihania kuvia ja sä olet tosi kaunis :) Liityin lukijaksi, taisit just saada musta sulle vakiolukijan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon ihanasta kommentistasi!! Oot sydämellisesti tervetullut lukemaan juttujani! ♥

      Poista
  2. Hei osaatko heittää mitään ympäripyöreetä summaa siitä, paljon sulla meni reilatessa rahaa? Itteäni kiinnostais lähtee kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen reilille lähtöä ajattelin 1300€ reilibudjetikseni ja tämän summan piti sisältää kaikki menot (lennot, reilipassi, majoitukset, syöminen jne...) mutta loppujen lopuksi itse reilillä meni rahaa noin tuhat euroa ja reilipassi, lennot, junamatkat kotimaassa sekä muut yksittäiset kulut nostivat summaa vielä melkein kuudella sadalla eurolla. Tätä rahamäärää ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä uskon ja tiedän, että pienemmälläkin budjetilla pystyy hyvin reilaamaan ja mekin olisimme voineet säästää vielä paljon enemmän ruokailu- ja majoituskuluissa. Ehdottomasti eniten rahaa meillä meni Iso-Britanniassa ja halvempia maita oli sitten reilin loppupuolella. Voisi sanoa, että reilillä saa rahaa kulumaan vaikka kuinka paljon mutta pienelläkin summalla pärjää, jos on valmis tinkimään kaikesta. Suosittelen tosi lämpimästi reilille lähtöä, sillä mikään rahamäärä ei voi korvata sen antamia kokemuksia ja elämyksiä!

      Poista
  3. Löysin sun blogin tuolta blogilistalta, ja pittää kyllä sanoa, että mukavan näkönen blogi! :) Raikkaan näkösiä kuvia ja mukavaa tekstiä :) jos sais inspiraatiota elvyttää tuota omaa blogia uuestaa henkiin! Liityin tottakai lukijaks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!! On tosi kiva saada tällaista palautetta :) Tervetuloa lukemaan juttujani! ♥

      Poista