maanantai 22. joulukuuta 2014

PIPAREIDEN TUOKSUA JA LAHJAPAPEREIDEN RAPINAA



Heti alkuun suuret pahoittelut, että viikonloppuna jäi joulukalenterin luukut aukaisematta! Tähän on kuitenkin aika inhimillinen syy, nimittäin kiire. Lauantaina melkein koko päivä kului töitä tehden ja viiden maissa kotiin päästyäni ehdin vain käydä nopsaa suihkussa ja syödä ennen kuin lähdimme Lauran kanssa kohti Seinäjokea, missä näimme Jeminaa ja suuntasimme pikkujouluihin. Sunnuntaina sama tahti jatkui, sillä lähdimme perheeni kanssa heti aamusta kohti Keskisiä, missä ostelimme viimeisiä joululahjoja. Nyt ehdin vihdoinkin istahtaa koneen ääreen - tosin samalla yritän keitellä taateleita kakkua varten. Mukavan kiireisiä päiviä siis takana ja tänään vielä on kovat joulutohinat päällä ennen kuin huomenna sitten hiljalleen rauhoitumme joulun viettoon.

Ennen viikonlopun menoja ehdin perjantaina leipoa joulun ensimmäiset piparit. Niiden leipominen on mielestäni tosi kivaa ja varsinkin koristelu ellei kuorrutteiden kanssa mene hermot. :-D En itse pahemmin piittaa kaupan valmiista kekseistä mutta itsetehdyt vievät kielen mennessään. Pipareiden teon lisäksi olen paketoinut joululahjoja. Pakettien käärimiseen käytin Clas Ohlsonilta löytynyttä vanhanaikaistyylistä ruskeaa paperia, paperinarua sekä tekemiäni pakettikorttejamassakoristeita ja leikkelin myös vahvasta valkoisesta pahvista pieniä tähtijä koristamaan paketteja.



Palaillaan tänään vielä taatelikakun ohjeen merkeissä!

4 kommenttia:

  1. Voi vautsi mitä ihania kuvia, siis ihan tyrmäävän upeita :) noi paketit näyttää niin suloisilta, että eihän tuollaisia raaski edes avata :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana arvonta palkinto saapui tänään postilaatikosta ja voi miten ihastuttavia nuo ovatkaan :') kiitos todella paljon, noi on niin kauniita ♥

      Poista
    2. Ihanaa, että tykkäät! ♥ Onneksi paketti ehti ennen jouluaattoa perille :)

      Poista